Leefbaar Leiden raadslid Tomas Kok wil dat burgemeester Lenferink Benno L. de stad uit zet. (Foto: PR).

Leefbaar Leiden wil Benno L. weg uit Leiden

Afspraken die burgemeester Lenferink heeft gemaakt met Benno L. blijken niets waard. Daarom moet L. de stad zo snel mogelijk verlaten. Dat schrijft Leefbaar Leiden aan het college van burgemeester en wethouders.

“Alleen al door naar de rechter te stappen met als doel de gemaakte afspraken van tafel te krijgen, zegt al genoeg,” vindt Leefbaar-raadslid tomas Kok: “L. schendt de duidelijke afspraken die met hem zijn gemaakt en op basis waarvan het volgens burgemeester Lenferink veilig is om L. naast een school te huisvesten.”

Kok vindt dat Lenferink het niet kan maken om niet te reageren zolang de rechter geen uitspraak heeft gedaan. “Als Leefbaar Leiden vinden we dat de bewoners recht hebben op duidelijkheid. De burgemeester moet zich aan zijn belofte houden en garant staan voor de veiligheid van de Leidse jeugd en de stad niet moeten gebruiken als proeftuin voor zijn wereldvreemde projecten.”

Advertentie

Leiden Benno L.


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×