Een weekend vol met geluk

Binnenkort kunnen Leidenaren weer geluk ervaren en aan elkaar doorgeven. In het weekend van 20 en 21 september is er voor de derde keer een geluksroute uitgestippeld. 

Gratis massages
Er zijn meer dan honderd gelukspunten te vinden in het geluksweekend. Op deze punten bieden ondernemers of anderen hun diensten aan je aan. Toke de Kroon, masseuse van In de warme hand, is hier bijvoorbeeld één van. Op beide dagen zal zij Leidenaren gratis massages aanbieden. 

Audiofragment: Eline van den Hout in gesprek met Toke de Kroon over massages tijdens de Geluksroute.

Lekkernijen en Yoga
De Geluksroute is bedacht door Marike van IJssel in 2012. Sindsdien doen er steeds meer mensen en bedrijven aan mee. Naast de massages van Toke de Kroon zijn er ook lekkernijen te eten, kun je een cursus yoga krijgen, Japans leren schilderen, creatief leren schrijven, tuinieren en nog veel meer. Andere steden organiseren tegenwoordig ook geluksroutes. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×