Burgemeester Lenferink kijkt vol vertrouwen naar de toekomst van de Nacht van Kunst & Kennis: "Ik heb er vandaag zoveel mensen over horen praten," vertelde hij bij de opening in de Faculty Club in het Academiegebouw: "Op naar het eerste lustrum!".

Tweede Nacht van Kunst & Kennis trekt 5.500 bezoekers

De tweede Nacht van Kunst & Kennis die afgelopen zaterdagavond plaatsvond in de historische binnenstad van Leiden heeft 5.500 bezoekers getrokken. Het festival stond in het teken van kunst en wetenschap. Bezoekers genoten op tien locaties van meer dan 100 acts, in overvolle zalen en op straat, met theater, cabaret, muziek, talkshows, colleges en experimenten.

Leiden Nacht van Kunst en Kennis / Nacht van Ontdekkingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×