Alain Clark tourt dit jaar langs 32 theaters, waaronder de Stadsgehoorzaal Leiden (foto: Rahi Rezvani)

Alain Clark zoekt Leids talent voor theatershow

Via Facebook heeft Alain Clark een oproep gedaan aan jong muzikaal talent om een video naar hem te sturen. De singer songwriter plant tijdens zijn theatertour ‘Walk With Me’ voor elke show drie minuten in voor lokaal talent. Leids talent mag dus gaan strijden voor een plekje op het podium voor het concert op 12 december in de Stadsgehoorzaal.

“Ik raak geïnspireerd door jonge muzikanten, als je ziet hoeveel talent er rond loopt in Nederland. Het lijkt me erg leuk om artiesten aan de start van hun carrière in de spotlight te zetten”, aldus de 35-jarige zanger.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×