Harddrugsdealer opgepakt in woning Leliestraat

Afgelopen dinsdag is een 44-jarige man aangehouden in een woning aan de Leliestraat. Hij wordt ervan verdacht in harddrugs te handelen. De politie had meerdere meldingen ontvangen van overlast bij het betreffende pand. Na onderzoek werd duidelijk dat de verdachte mogelijk (hard)drugs verkocht.

Voordat de politie de woning binnenging, werden verschillende mensen staande gehouden in de Leliestraat. Het ging om mensen die vermoedelijk net daarvoor drugs hadden gekocht bij de verdachte. Toen agenten de woning ingingen, gooide de verdachte direct een pakje met harddrugs weg. Deze werden even later teruggevonden in de tuin van de buren. De verdachte, een man uit Leiden, is aangehouden en in verzekering gesteld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×