Inbrekers van de weg geplukt bij controle

Agenten die in de nacht van dinsdag op woensdag op de Voorhoflaan in Leiderdorp de twee inzittenden controleerden van een personenauto constateerden een hele reeks aan overtredingen. Het duo werd omstreeks 04.45 uur staande gehouden voor een controle. De bestuurder, 41-jarige Hagenaar, bleek geen rijbewijs te hebben, gaf een valse naam op, had vermoedelijk drugs gebruikt en had in de auto bovendien een grote hoeveelheid inbrekerswerktuigen liggen.

Ook de 22-jarige passagier, uit Katwijk, werd aangehouden. Hij moest nog een openstaande boete betalen. De inbrekerswerktuigen, zoals handgereedschap, slotentrekker, verrekijker en zaklampen namen de agenten in beslag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×