Staatssecretaris Eric Wiebes (Foto: Rijksoverheid)

Staatssecretaris Financiën Wiebes op bezoek bij Politiek Cafe

VVD Leiden organiseert op maandag 6 oktober een Politiek Café met Eric Wiebes, staatssecretaris van Financiën. Hij komt vertellen over de plannen voor een belastingherziening. Ook kijkt hij terug op Prinsjesdag. Iedereen die interesse heeft of vragen willen stellen is welkom, lid van de VVD of niet, om naar de Branderij te komen.

Eric Wiebes was wethouder voor de VVD in Amsterdam voordat hij in februari van dit jaar aantrad als staatssecretaris. Hij volgde Frans Weekers op die moest aftreden vanwege de grote problemen met verschillende toeslagen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×