Recreatiewoningen zoals geadverteerd op de website van Huizenvinder. (Afbeelding: PR)

Zorgen om recreatiewoningen in Oostvlietpolder

De Partij voor de Dieren, GroenLinks en PvdA maken zich zorgen over de verkoop van recreatiewoningen op het volkstuincomplex in de Oostvlietpolder. Het gebied heeft als bestemming volkstuinen en dat is volgens deze partijen iets anders dan recreatiewoningen.

De drie partijen stellen daarom schriftelijke vragen aan burgemeester en wethouders. In hun vragen stellen ze dat ze “onder een volkstuincomplex verstaan: kleinschalig tuinieren, met geen of lage bebouwing, zonder recht op permanente bewoning.” De recreatiehuisjes zijn groter en vanaf de Europaweg zichtbaar.

De drie linkse partijen willen weten of er een vergunning is afgegeven en op grond waarvan. Wanneer er geen vergunning is afgegeven willen de drie weten wanneer de gemeente gaat handhaven. Uiterlijk over zes weken geeft het College van Burgemeester en Wethouders antwoord.

Leiden Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×