Bijzondere bomen en struiken of planten met een bijzonder verhaal zijn welkom in de kweektuin van het Singelpark. Ook minister Plasterk liet zijn zaad al achter in de kweektuin. Archieffoto: J.P. Kranenburg).

Zaterdag weer bomen en struiken inleveren bij kweektuin Singelpark

De Vrienden van het Singelpark organiseren zaterdag een bomen en struiken inlevermiddag bij de Kweektuin van het Singelpark. Er is vooral belangstelling voor bijzondere soorten die later een plek kunnen krijgen in het Singelpark. In de Kweektuin komt de komende tijd weer wat plek vrij, omdat de eerste aanplanten gaan verhuizen naar groene delen van de singelrand die tot het Singelpark gaan behoren.

Zaterdag kan je ook met de singelparkvrienden spreken over het toekomstige park en ook het is mogelijk om mee te helpen met het snoeien en verzorgen van de bomen in de kweektuin. Wie zaterdag geen tijd heeft kan ook op 15 november terecht. Dan is de volgende inlevermiddag.

Tijd: Zaterdag 18 oktober en 15 november van 14.00 uur – 17.00 uur. Plaats: Kweektuin, bij het centraal station.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×