Oorlogsfotograaf Teun Voeten geeft woensdag 5 november een lezing en signeersessie waar ook drie van zijn foto's worden geveild. (Foto: PR).

Lezing, signeersessie en veiling foto's van Teun Voeten

Oorlogsfotograaf Teun Voeten stelt 3 foto’s uit zijn werk beschikbaar die op woensdag 5 november worden geveild in Boekhandel Kooyker, te Leiden. Daarnaast geeft de fotograaf een lezing en signeersessie.

De avond start om 20.00 uur met een lezing over de ondergrondse daklozen in New York, naar aanleiding van zijn boek en expositie ‘Tunnel People’ in Galerie Amber. Om 21.00 uur gaan de 3 foto’s (handgemaakte barietprints) onder de hamer. De opbrengst gaat naar het Willem-Alexander Kinderfonds WAKF LUMC, dat zich inzet voor de kwaliteit van het leven van chronisch zieke kinderen. De avond wordt afgesloten met een signeersessie.

De veiling is in handen van veilingmeester mr. Pieter-Gerrit Binkhorst, directeur van Veilinghuis Onder de Boompjes, te Leiden. Het Internationaal Fotofestival Leiden, wat dit weekend plaatsvindt, is de organisator van de veiling. Het fotofestival is blij op deze wijze bij te kunnen dragen aan de doelstellingen van het WAKF LUMC.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×