Omslag van het nieuwe boek van Maarten van Rossum: 'Europa volgens Maarten van Rossem'. (foto: PR).

Maarten van Rossem presenteert boek in Museum van Oudheden

Maarten van Rossem presenteert op maandagavond 24 november in de Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden zijn nieuwe boek ‘Europa volgens Maarten van Rossem’. Nadat het eerste exemplaar is overhandigd, kunnen bezoekers hun boek door de schrijver laten signeren.

Het nieuwe werk van Van Rossum gaat over de geschiedenis van West-Europa na 1945 en de oplossingen voor de huidige vertrouwenscrisis bij een deel van de Europese bevolking. In dit essay stelt Van Rossem dat die vertrouwenscrisis alleen kan worden opgelost door een intensivering van de Europese samenwerking.

De zaal gaat open om 19.30 uur en de boekpresentatie duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Kaarten kunnen via de website van het Rijksmuseum van Oudheden worden gekocht, de entree bedraagt €5 inclusief één consumptie.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×