Diaconaalcentrum De Bakkerij op de Oude Rijn (Foto: Hans van Egdom)

Vrijwilligerscafe over rouw- en verlieservaringen

In vrijwilligerswerk krijg je te maken met mensen die verlies van zelfstandigheid, vrijheid, contacten, gezondheid en soms letterlijk verlies van het leven, ervaren. Hoe ga je met deze veranderde situatie om? Waar kun je allemaal om rouwen? Hoe kun jij als vrijwilliger, met je eigen normen en waarden en eigen ervaringen, toch tot steun zijn voor een ander in dit proces?

Op dinsdag 11 november organiseert de Leidse Vrijwilligers Academie een vrijwilligerscafé met het thema rouw- en verlieservaringen. De avond wordt verzorgd door de Leidse Vrijwilligers Academie en gastdocent Peter Leliveld. De avond vindt plaats bij De Bakkerij aan de Oude Rijn 44b/c. Iedereen is vanaf 19.30 uur welkom.

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×