Politie int openstaande boetes en gevangenisstraffen

Mensen die nog een achterstallige boete hebben openstaan, kunnen de komende weken de politie aan de deur verwachten. De politie gaat in heel Nederland extra aandacht geven aan de inning van onbetaalde boetes. Tijdens de actie worden ook mensen die zich niet gemeld hebben voor een taak- of gevangenisstraf aangehouden en meegenomen naar het politiebureau om alsnog hun opgelegde vrijheidsstraf te ondergaan.

Vanaf aanstaande maandag gaan agenten langs de deuren. Daarnaast wordt de recherche ingezet om veroordeelden te vinden die zich schuil houden voor de politie. Ook worden er opsporingsmiddelen zoals de ANPR ingezet. Daarmee worden kentekens automatisch gescand. Mensen die nog een boete hebben openstaan kunnen zich wel alsnog melden en hun bekeuring betalen.

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×