Het park waar de kinderen uit de buurt hun Halloweenfeest vieren is genoemd naar het voormalige theehuis dat vanaf de Witte Singel uitkeek op de Hortus Botanicus. (Foto: Raak Architecten, 1952).

Halloween voor kinderen in park Oud Hortuszicht

Morgen wordt er speciaal voor kinderen tot 12 jaar een griezelfeestje georganiseerd in park Oud Hortuszicht aan de Witte Singel. Vanaf 13.00 uur zijn er halloweenactiviteiten in het parkje. Zo kunnen de kinderen pompoensnijden en zijn er een griezelballonnenartiest, een heksenkraam en een waarzegger. Ook kunnen de kinderen geschminkt worden en zijn er meet and greets met een echte prinses. voor de hele stoere kinderen die nergens bang voor zijn, is er vanaf 14.15 uur een weerwolvenspel. Ook staat er een spookhuis in het park.

Ook buiten het park zijn activiteiten. Zo wordt er drie keer een Trick or Treattocht door de wijk gelopen. De monsterlijk verkleedde kinderen gaan de deuren langs om de bewoners snoepjes afhandig te maken. Daarbij gaan ze ook langs bij zorgcentrum Groenhoven waar warme chocomelk klaar staat.

halloween.jpg

Wie is morgen het engste monster bij het halloween kinderfeest in park Oud Hortuszicht? Om 18.45 uur is de prijsuitreiking. (Foto: Facebook-pagina van het halloween kinderfeest).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×