Politie zoekt daders mishandeling 11-jarige jongen

Dinsdag 28 oktober is tussen 15.15 en 15.45 uur op de Wierickestraat een jongen van 11 jaar mishandeld. Dat gebeurde ter hoogte van de bussluis. De nog onbekende daders hingen rond bij de bankjes ter hoogte van Matilo. Een van de jongens zat daarbij op een scooter. Drie jongens gingen achter het slachtoffer aan. Hij werd niet alleen mishandeld, ook is zijn tas in het water gegooid. 

Toen er een oudere man aan kwam lopen, zijn de jongens er vandoor gegaan. Zij lieten het slachtoffer hierbij op de grond achter. De 11-jarige jongen heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. De politie neemt de laffe daad tegen een 11-jarige jongen hoog op. “Graag komen wij in contact met de oudere man die de mishandeling heeft doen stoppen,” zo laat een woordvoerder van de politie weten.

Wie meer informatie heeft , wordt verzocht te bellen met 0900-8844 of anoniem met M op 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×