Wethouder Den Boer (CDA, financiën) is de rest van het jaar afwezig. Maandag wordt een goedaardige tumor uit zijn hoofd verwijderd. (Archieffoto: PR).

Wethouder De Boer maanden uit de roulatie

De Oegstgeester wethouder van financiën Marien den Boer (CDA) is vanaf aanstaande vrijdag voor langere tijd afwezig. De wethouder moet maandag een operatie ondergaan, waarbij een goedaardige tumor bij zijn hypofyse (een klier in het hoofd) verwijderd. Den Boer hervat naar verwachting na het kerstreces zijn werkzaamheden. 

“Met veel vertrouwen in de artsen ga ik het traject van de komende operatie en herstel in. Ik hoop allen in het nieuwe jaar in goede gezondheid te ontmoeten,” zo laat Den Boer in een korte verklaring weten. Hij wordt de komende periode waargenomen door zijn collega-wethouders. 

 

Advertentie

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×