Niet alleen vissen, maar ook jagen moet in Leiden verboden gaan worden als het aan Dick de Vos van de Partij voor de Dieren ligt. (Foto: Mireille Snabel, via Facebook).

Partij voor de Dieren wil ook einde aan jacht in Leiden

De Partij voor de Dieren in Leiden gaat zich de komende tijd niet alleen sterk maken voor een hengelverbod in de Leidse wateren. Ook een jachtverbod staat op de to-do-lijst van de fractie. Jacht in Leiden? Wordt er in de Sleutelstad dan gejaagd?

“Jazeker,” zegt fractievoorzitter Dick de Vos terwijl hij op Facebook het bewijs erbij zoekt: Een foto vol doodgeschoten ganzen, aalscholvers en andere watervogels. “Geschoten op Leids grondgebied,” achter de Merenwijk bij ’t Joppe”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×