Ook in oktober werd bij twee woningen al de huur beëindigd, zo blijkt uit deze tweet van teamchef Dennis van Kommer van de politie in Leiden Noord.

Drugswoning aan Willem de Zwijgerlaan dichtgetimmerd

Burgemeester Lenferink heeft een woning aan de Willem de Zwijgerlaan met spoed af laten sluiten. Er mag voorlopig niet meer gewoond worden in het pand van waaruit drugs werden verkocht. De burgemeester kwam direct in actie toen bleek dat van de woning de ramen waren ingegooid en dat het gas open stond. De huurder van de woning was niet aanwezig.

Bij de woning was al geruime tijd sprake van drugsgerelateerde overlast. De huurder heeft eerder per brief al een waarschuwing gekregen dat als de situatie niet veranderde de burgemeester tot sluiting van de woning zou overgaan.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×