(Foto: Luca di Tommaso)

Leidse variant van Zomergasten in Scheltema

In het Scheltema vindt op 21 november de eerste editie van PS|Ontmoet plaats. In dit programma van de Leidse theatermakers PS|Theater vertellen drie gasten over wat hen raakt, boos of blij maakt, wat hen boeit en waar ze voor staan. Aan de hand van het thema ‘Geloof’ worden zij geïnterviewd door journalist Marcel ten Hooven.

De avond valt te vergelijken met het televisieprogramma Zomergasten. Het gesprek wordt namelijk ondersteund met door de gasten zelf gekozen fragmenten. Maar volgens regisseur Pepijn Smit is PS|Ontmoet niet helemaal een Leidse versie van het programma: “Ik snap de vergelijking met Zomergasten. Maar naast de fragmenten is er ook live theater en muziek.”De eerste editie van PS|ontmoet vindt plaats op vrijdag 21 november om 20.00 uur in Scheltema. Dan zijn te gast: slagerszoon en acteur Wil van der Meer, coördinator van Hospice Issoria Jacinta van Harteveld en archeoloog Tom Hazenberg. Entreekaarten kosten 5 euro en zijn te reserveren door een email te sturen naar PS|Theater.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×