De huidige Prins Anton plaatste om 23.11 uur de steek. (Foto's: Emile van Aelst / www.leidseglibber.nl).

Hutspotten luiden carnavalsseizoen in met plaatsen steek

Dinsdagavond heeft de Raad van Elf van de Leidse Carnavalsvereniging de Hutspotten het carnavalsseizoen officieel ingeluid met het plaatsen van de steek op het hoofd van Cornelis Joppensz. Elk jaar op de 11e van de 11e verzamelen de Hutspotten zich bij het beeldje bij station Leiden Lammenschans.

Dit jaar werd daar ook de nieuwe Leidse Prins Carnaval bekend gemaakt: Dat is Cor Nieuwenburg geworden. Aanstaande zaterdag wordt op het Prinsenbal in de Hutspotten-residentie Partycentrum De Zijl ook de Prinsennaam van Cor Nieuwenburg bekend gemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×