Vorig jaar wonnen leerlingen van de Morskring het schoolschaatskampioenschap. (Foto: PR).

Kampioenschap schaatsen voor basisscholieren

De Schaatshal Leiden heeft al heel wat (inter)nationale kampioenen voortgebracht en misschien zijn hun opvolgers al te zien op woensdag 26 november. Dan organiseert de IJ.V.L. in samenwerking met de Gemeentelijke Schoolsportcommissie Leiden het Schoolkampioenschap Hardrijden op de Schaats voor jongens en meisjes van groep 3 t/m groep 8.

De wedstrijden zijn niet alleen voor geoefende, maar ook voor minder geoefende deelnemers. Er zijn 18 categorieen met individuele prijzen. Aan het eind van de middag wordt de Scholenprijs bekend gemaakt. Welke school houdt De Morskring – vorig jaar na veel spannende ritten winnaar van het totaalklassement – af van nieuw succes?

Ouders en andere ‘fans’ zijn van harte welkom om alle helden aan te moedigen. Het restaurant is geopend, dus het hoeft schaatsers en aanhang aan niets te ontbreken.

De wedstrijden beginnen om 13.00 uur in de Schaatshal Leiden aan de Vondellaan 41 te Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×