Wie weet wie deze jonge poesjes in een papiercontainer heeft gedumpt, wordt verzocht de politie te informeren via nummer 0900-8844.

Nest jonge poesjes uit papiercontainer gered

Medewerkers van afvalinzamelaar VLIKO ontdekten vorige week donderdag rond 10.00 uur ’s morgens enkele kittens in een papiercontainer aan de Achthovenerweg in Leiderdorp. Dat heeft de politie bekend gemaakt. Het ging om enkele Cyperse kittens. De poesjes zijn zwart-wit en circa twee weken oud. Ook werd tussen de papierresten een dode kitten aangetroffen.

Het is niet bekend waar de kittens in de container zijn gegooid. De kittens zijn met kattengrind en al in de papiercontainer gegooid. VLIKO heeft op 6 november in de regio Leiden een aantal papiercontainers geleegd. Toen de containers op de verzamellocatie in Leiderdorp werden geleegd, ontdekten medewerkers de jonge poesjes. Een dag eerder werd voor de regio Roelofarendsveen gereden. De kittens kunnen uit beide regio‚Äôs afkomstig zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×