De Boekenzolder aan de Middelstegracht zoekt vanaf 2015 een nieuwe stek. Tips via de website www.boekenzolderleiden.nl of via de Facebookpagina van de Boekenzolder. (Archieffoto: Peter Visser).

Boekenzolder met spoed op zoek naar nieuw onderkomen

De Boekenzolder aan de Middelstegracht dreigt dakloos te worden. De gemeente Leiden heeft de gebruiksovereenkomst opgezegd en dus is de Boekenzolder per direct op zoek naar een nieuwe ruimte. Dit keer liefst geen zolder. De boeken wegen nogal wat, dus een plek ergens op de begane grond heeft de voorkeur.

De Boekenzolder heeft een ruimte nodig van minimaal 250 m2 waar niet alleen de boekenkasten kunnen staan, maar waar ook publiek kan worden ontvangen. De Boekenzolder faciliteert namelijk ook bijeenkomsten. Zo is er morgenavond (donderdag)vanaf 19.30 uur een voorronde van de verkiezing voor een nieuwe Leidse stadsdichter.

Er wordt gezocht naar een centrale plek in Leiden die niet te veel mag kosten. Antikraak is een optie, maar wel voor minimaal een jaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×