Zo zag het er de afgelopen dagen uit bij de kinderboerderij in de Merenwijk. De kippen en ganzen zaten in verband met de vogelgriep binnen. Vanmiddag gaat de kinderboerderij weer open. (Foto: Marijke Nooijen, via Twitter).

Kinderboerderij en dierenweides weer open

De maatregelen die de afgelopen dagen van kracht waren in verband met de uitbraak van vogelgriep zijn weer opgeheven. Om tew voorkomen dat de besmettelijke ziekte zich zou verspreiden, werden kinderboerderijen en dierenweides gesloten voor publiek en moesten de beesten naar binnen. Nu de uitbraak zich heeft beperkt tot één pluimveebedrijf in de buurt van Gouda, worden de maatregelen weer ingetrokken.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×