Egon Snelders (rechts) krijgt een Gouden Speld voor Externe Relaties van wethouder Robert Strijk (links) opgespeld. (Foto: Rolf Eijgenraam).

Aftredend LVC-voorzitter Egon Snelders ontvangt Gouden Speld

De aftredend voorzitter van het nieuwe poppodium Gebr. de Nobel is onderscheiden met een Gouden Speld voor Externe Relaties. Snelders ontvangt de onderscheiding voor het werk dat hij verrichtte met Gebr. de Nobel en voorheen poppodium LVC. Daarnaast ontvangt hij de onderscheiding voor zijn werk als voorzitter van het Leidse Dichtersgilde en als voorzitter van de raad van toezicht van Theater Ins Blau.

De aftredend voorzitter van het nieuwe poppodium ontving de speld uit handen van wethouder Robert Strijk. De wethouder maakte vanmiddag gebruik van de gelegenheid tijdens de sleuteloverdracht van het nieuwe poppodium. ”Zijn activiteiten voor de realisatie van de Gebr. de Nobel hebben een enorme uitstraling en grote maatschappelijke betekenis”, complimenteert Strijk.

Audiofragment: Wethouder Robert Strijk rijkt Gouden Speld uit aan Egon Snelders.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×