Vrouw mishandeld bij verkeersruzie Van der Lubbehof

De poltie zoekt getuigen van een verkeersruzie die dinsdagavond rond 18.00 uur plaatsvond ter hoogte van de Van der Lubbehof. Dat is een hofje aan de Middelstegracht. Daarbij werd een vrouw door een nog onbekende man mishandeld. De vrouw wilde op de Van der Lubbehof linksafslaan toen een man op de fiets haar nog even wilde inhalen. Hierdoor ontstond bijna een botsing.

Toen de vrouw daar wat van zei, duwde de man haar hardhandig tegen een muur. Daarbij raakte ze gewond aan haar hand en vinger, ook raakte haar bril beschadigd. Toen twee voorbijgangers zich met de zaak gingen bemoeien, stapte de man op zijn fiets en reed weg.

De politie is op zoek naar de fietser. Het gaat om een blanke man tussen de 25 en 30 jaar oud en ongeveer 1.90 à 1.95 meter lang. Hij heeft een tenger postuur, halflang blond haar en een blonde baard. Hij droeg dinsdag een halflange donkere jas, een rood/oranje mutsje en een donkere rugzak. De man reed op een donkere herenfiets met zilverkleurige bagagedrager.

Wie getuige is geweest van deze mishandeling of meer informatie heeft kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×