Gebr. De Nobel waarschuwt voor dure kaartjes

“Koop alleen kaarten van mensen die je kent en die je vertrouwt!” Die waarschuwing geeft Gebr. de Nobel nadat de organisatie van de nieuwe poptempel die aanstaande donderdagavond de deuren opent erachter kwam dat er een handeltje is ontstaan in kaarten voor de optredens van onder andere Blaudzun tijdens het openingsweekeinde.

Online zijn kaartjes uitsluitend te koop via www.gebrdenobel.nl. Kaartjes die overzijn omdat iemand bijvoorbeeld ziek wordt, worden door Gebr. de Nobel niet teruggenomen. “Omdat we niet willen dat kaarten in de illegale handel terecht komen, werken we wel samen met de website Ticketswap waar op een veilige manier kaartjes kunnen worden doorverkocht zonder het risico op geblokkeerde kaarten.” 

Kaartjes zijn in Leiden ook te koop bij de winkels Plato in de Vrouwensteeg en Velvet aan de Nieuwe Rijn.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×