Een vrouw is gisteravond om het leven gekomen toen ze op de A44 werd geschept door een auto. Het is onbekend waarom de vrouw daar liep. (Foto's: Toon van der Poel).

Dodelijk verkeersongeval op Rijksweg A44

Bij een ongeluk is gisteravond laat een 43-jarige vrouw om het leven gekomen op de A44 bij Oegstgeest. De vrouw liep daar over de snelweg en werd geschept door een voorbij rijdende auto. Ze overleed ter plaatse. Het is onbekend waarom de vrouw op de snelweg liep.

In verband met het onderzoek waren de rijbanen van de A44 richting Amsterdam urenlang afgesloten tussen Oegstgeest en Voorhout. Pas tegen 4.00 uur ging de weg weer open. Gestrande automobilisten mochten onder toezicht van de verkeersdienst van de politie op de snelweg keren en via de afrit een andere route kiezen.

DSC_7601.jpeg

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×