Het speelveldje naast station Voorschoten dat moet wijken voor de uitbreiding van het parkeerterrein. (Afbeelding: Google maps)

Boze buurtbewoners protesteren tegen uitbreiding parkeerplaats

Boze buurtbewoners protesteren morgen 10 december tegen de uitbreiding van de parkeerplaats bij station Voorschoten. De uitbreiding van de parkeerplaats gaat ten koste van het groen- en recreatiegebied aan de zuidkant van het huidige parkeerterrein. 

Vanaf half twee organiseren de buurtbewoners bij het voetbalveldje, naast het station, een manifestatiemiddag. Er wordt gevoetbald, warme soep geschonken. Ook wordt er nadere uitleg en informatie gegeven over de plannen van het college en de alternatieven. 

De buurtbewoners vinden dat er goede alternatieven zijn voor de huidige plannen, namelijk beter gebruik van het parkeerterrein bij het tankstation aan de noordkant van het station.

Ook SP-fractievoorzitter Erik Maassen is morgen aanwezig. Hij steunt de actie van de buurtbewoners: “Het is nergens voor nodig om het parkeerterrein te vergroten. Er is een tweede parkeerterrein dat veel beter gebruikt kan worden. Zo hoef je geen speelterrein en groen op te offeren.” 

Advertentie

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×