De afgelopen dagen is er al vaker illegaal vuurwerk in beslag genomen. Zo werd afgelopen donderdag een 26-jarige man uit Voorschoten opgepakt die een doos met 150 cobra's achter in de auto had liggen. (Foto: Politie).

Kofferbak vol illegaal vuurwerk in beslag genomen

Een 25-jarige Leidenaar is zondagmiddag op de Willem de Zwijgerlaan betrapt met een kofferbak vol zwaar illegaal vuurwerk. De man keerde zijn auto op de Willem de Zwijgelaan op een plek waar dat niet is toegestaan. Agenten die zijn manoeuvre toevallig zagen, hielden hem aan een merkten dat de man wel heel erg nerveus reageerde. Ze kregen argwaan en besloten het voertuig te controleren. In de achterbak troffen zij het illegale vuurwerk aan. Daarop werd de man aangehouden.

In de kofferbak werden onder andere 42 super Cobra’s en 150 stuks ander illegaal vuurwerk aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×