Bezoekers kunnen sommige dieren alleen van een afstandje bekijken, je mag de vogelverblijven niet meer in. (Foto: Gemeente Leiden).

Kinderboerderij Merenwijk weer open

De kinderboerderij Merenwijk is sinds vandaag weer open voor publiek. De kinderboerderij heeft maatregelen genomen om te voldoen aan regels die het ministerie oplegt om de verspreiding van vogelgriep te voorkomen.

De kinderboerderij heeft onder andere hekken geplaatst en hokken afgeschermd. Er is geen reden meer om dicht te blijven. Bezoekers kunnen echter sommige dieren alleen van een afstandje bekijken. Je mag bijvoorbeeld de vogelverblijven niet in. De koeienstal en het konijnenhok zijn wel toegankelijk.

Bezoekers aan de kinderboerderij moeten er wel rekening mee houden dat maatregelen rondom de vogelgriep tussentijds kunnen wijzigen. Op de site van de kinderboerderij kun je de huidige stand van zaken volgen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×