"Gelukkig had ik hulp bij het openen van het park", tweette wethouder Openbare ruimte Paul Laudy. (Foto: Twitter).

Skatepark en speelplein Broekplein geopend

Er is gisteren een nieuw skate- en speelplein geopend in Merenwijk. Het opgeknapte Broekplein werd door wethouder Openbare ruimte Paul Laudy geopend. “Het is een plek geworden die echt bij de wijk hoort en waar kinderen en jongeren zich thuis kunnen voelen”, aldus Laudy.

Het skatepark zou feestelijk geopend worden met een professionele skatedemonstratie. Dit ging niet door wegens motregen.

“Bij het ontwerpen van het Broekplein heeft de gemeente heel goed geluisterd naar wat de jongeren wilden, met dit prachtige skatepark als resultaat”, vertelt Paul Laudy. Het Broekplein ligt in de Merenwijk vóór de turnhal (hoek Dwergwier, Bessenwier en Veluwemeerlaan).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×