Leidenaar van het jaar 2013 Jochem Myjer schrijft een kinderboek over 'wezentjes in slaapkamers'. (Archieffoto: Emile van Aelst).

Jochem Myjer schrijft kinderboek

Caberetier Jochem Myjer schrijft een kinderboek. Dat heeft de bekende Leidenaar begin deze week bekendgemaakt in de show van Gijs Staverman op NPO Radio 2. Hij is naar eigen zeggen al jaren bezig met het boek.

Jochem Myjer is al zo’n 3,5 jaar bezig met het kinderboek dat honderden pagina’s zal tellen. Het boek zal dit jaar uitkomen. De bekende caberetier heeft het boek anoniem ingezonden naar een uitgeverij, “ik wilde niet dat mijn naam de doorslag zou geven”.

Over het verhaal wil Jochem Myjer nog niet te veel vertellen. “Het zal gaan over kleine wezentjes die kinderen beschermen in hun slaapkamer”, aldus Myjer op NPO Radio 2. De Leidse caberetier is zelf vader van een dochter en een zoon.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×