Gisteren kwam de jury voor de laatste keer bij elkaar om zich te buigen over de voordrachten voor de titel Leids Raadslid van 2014.

Genomineerden Leids raadslid van 2014 bekend

Op vrijdagavond 23 januari wordt het Leids Raadslid van het Jaar 2014 gekozen tijdens de nieuwjaarsreceptie van D66 Leiden in Italian Bar-Bistro City Hall. Vandaag maakte de jury de vier genomineerden bekend. Dat zijn, in willekeurige volgorde, PvdA-fractievoorzitter Gijs Holla, VVD Leiden-raadslid Margreet van Wijk, GroenLinks-raadlis Walter van Peijpe en D66 Leiden-raadslid Marc Gaulard.

De motivatie voor de nominaties wordt bekendgemaakt tijdens de verkiezing zelf. De jury lette dit jaar vooral op zaken als effectiviteit, welbespraaktheid en gezaghebbendheid. Voor de nominaties is de jury flink op onderzoek uitgegaan, mede op basis van suggesties uit de stad.

Nieuws Raadslid van het Jaar


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×