Genomineerden Leids raadslid van 2014 bekend

1

Op vrijdagavond 23 januari wordt het Leids Raadslid van het Jaar 2014 gekozen tijdens de nieuwjaarsreceptie van D66 Leiden in Italian Bar-Bistro City Hall. Vandaag maakte de jury de vier genomineerden bekend. Dat zijn, in willekeurige volgorde, PvdA-fractievoorzitter Gijs Holla, VVD Leiden-raadslid Margreet van Wijk, GroenLinks-raadlis Walter van Peijpe en D66 Leiden-raadslid Marc Gaulard.

De motivatie voor de nominaties wordt bekendgemaakt tijdens de verkiezing zelf. De jury lette dit jaar vooral op zaken als effectiviteit, welbespraaktheid en gezaghebbendheid. Voor de nominaties is de jury flink op onderzoek uitgegaan, mede op basis van suggesties uit de stad.

Delen

1 reactie

  1. Pas op! Daar komen de Tomatenpotloden!
    Zo’n verkiezing laat toch maar weer heel goed zien dat echt progressieve Leidenaars zich niet inlaten met popi-jopi onzin!
    Pleuwrt effuh lekkuwr gauw op mèh juh kutsvuwrkiezinguh!
    Gaadants wèhwruk mèh je luijuh hol juh,…mèh!!!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline