Jeugdige inbreker opgepakt, tweede dader voortvluchtig

De politie heeft afgelopen nacht een 15-jarige jongen aangehouden die in de Aaltje Noordewierlaan in Leiden Zuid-West had ingebroken in een winkel. De politie kreeg een inbraakmelding en zag inderdaad een kapotte ruit.

politie_nacht

Een getuige wist de agenten op het spoor te zetten van twee jongens die bij de winkel waren weggerend richting het Jacques Urlusplantsoen. De politie kon drie kwartier later in het Jacques Urlusplantsoen een van de jongens aanhouden. De jongen voldeed aan het signalement en had bovendien snijwonden aan zijn hand. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De andere verdachte is nog spoorloos.

112 Sleutelstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×