De kandidaten waarmee de PVV Zuid-Holland de komende periode de zetelstrijd aangaat met de andere partijen tijdens de campagne voor de statenverkiezingen op 18 maart. (Foto: PR).

Tomas Kok kandidaat-statenlid PVV Zuid-Holland

Het Leidse raadslid Tomas Kok van de Groep Kok, staat op plek vijf van de kandidatenlijst van de PVV Zuid-Holland. De partij maakte zojuist haar programma ‘Minder Provincie, meer PVV‘ en de kandidatenlijst bekend. Wesley Friedhoff staat op plek 13 van de PVV-lijst. Friedhoff is ook lid van de fractie van de Groep Kok. De PVV is momenteel met zes zetels in de Provinciale Staten van Zuid-Holland vertegenwoordigd.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/186354198″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Tomas Kok over zijn kandidaatstelling voor de statenfractie van de PVV Zuid-Holland en over de parkeerplekken bij de nieuwe moskee aan de Ter Haarkade.

Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×