Leidse ondernemers brachten bij Gebr. de Nobel een toast uit op het nieuwe jaar.

Ondernemend Leiden toast op een econonisch goed 2015

Voor het derde jaar vond afgelopen week de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Leiden plaats. De BV Leiden, Leiden Marketing, het Centrummanagement Leiden, het Ondernemersfonds en het Cultuurfonds, het Bio Science Park, Horeca Leiden, de Stichting Werk en Onderneming en de Kamer van Koophandel.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/186010040″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

BV Leiden-voorzitter Erna Kortlang is niet zo negatief over de economie. 2014 Was voor veel bedrijven al minder slecht,  maar 2015 gaat echt beter worden, zo voorspelde ze voor de Sleutelstad-microfoon.

Iets waar Kortlang naar uitziet is samenwerking tussen de verschillende ondernemersclubs in stad en streek. Als voorbeeld noemt ze de onlangs aangehaalde contacten met TOVER. Samen met deze vereniging van Turkse ondernemers wordt er komende zomer onder andere een oosterse markt georganiseerd in Leiden.

Dit keer vond de ondernemersborrel plaats in het gloednieuwe poppodium Gebr. de Nobel. Ruim 600 mensen kwamen elkaar een goed nieuwjaar wensen. De catering was in handen van Holiday Inn en de mensen genoten van de heerlijke happen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×