De gemeente koopt verschillende stukken grond op het Haagwegterrein van projectontwikkelaar La Linea. Het gaat om openbare ruimte die de ontwikkelaar niet nodig heeft voor de bouw van de woningen.

Burgemeester Lenferink over onder meer fraude met uitkeringen

Gisteren gaf burgemeester Lenferink bij Sleutelstad 93.7 FM een toelichting op de collegebesluiten van deze week. In het coalitieakkoord is onder meer afgesproken om strenger te gaan controleren of mensen met en uitkering daar ook echt recht op hebben. Zo niet, dan gaat Leiden het ten onrechte ontvangen geld nóg voortvarender terugvorderen dan voorheen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/188259992″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Burgemeester Lenferink geeft een toelichting op de collegebesluiten van deze week. Onder meer over uitkeringsfraude, het Haagwegterrein, het horecasanctiebeleid en de evenementenkalender (zie elders op de site).

Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×