De foto's stromen binnen. Onder andere via Alexander van Nimwegen, Ruud Breedveld, Marcel de Groot, Eva de Bakker, Jelle Verheijen, Willem de Gelder en Roel van Niekerk.

Enorme brand bij ketelhuis LUMC

https://www.instagram.com/p/yt2VksLPTW/

Bij het ketelhuis van het Leids Universitair Medisch Centrum is brand uitgebroken. Die gaat gepaard met een enorme rookontwikkeling. Onder andere donoren bij de Bloedbank werden geëvacueerd. Volgens de eerste meldingen zou het gaan om brand bij de Bloedbank zelf, maar één van de mensen die daar aanwezig was, zegt tegen Sleutelstad dat het gaat om het gebouw ernaast. Het ketelhuis van het ziekenhuis. De brandweer laat weten dat de brand woedt op het dak. Er is geen explosie geweest. De Bloedbank en het ziekenhuis zelf zijn niet getroffen.

Het vuur is uit. Patiënten kunnen terug naar poli’s e.d. Brandweer en LUMC gaan nu verdere schade door bluswater zoveel mogelijk voorkomen.

 

Nieuws ketelhuis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×