Slippend op kruispunt: rijbewijs kwijt

Gisteravond moest een 19-jarige automobilist uit Leiderdorp zijn rijbewijs inleveren wegens gevaarlijk rijgedrag. Agenten stonden voor een controle van een voertuig op de Laan van Berendrecht toen zij het geluid van piepende banden hoorden. Vervolgens zagen ze een auto die het kruispunt van het Engelendaal met de Reaal opslipte.

De auto maakte met hoge snelheid en piepende banden rondjes op het kruispunt. Door het slippen ontstond veel rook en moesten andere weggebruikers stoppen, omdat ze geen vrije doorgang meer hadden. De bestuurder werd aangehouden voor het gevaarlijke verkeersgedrag en moest zijn rijbewijs afgeven.

112 Sleutelstad Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×