Slippend op kruispunt: rijbewijs kwijt

3

Gisteravond moest een 19-jarige automobilist uit Leiderdorp zijn rijbewijs inleveren wegens gevaarlijk rijgedrag. Agenten stonden voor een controle van een voertuig op de Laan van Berendrecht toen zij het geluid van piepende banden hoorden. Vervolgens zagen ze een auto die het kruispunt van het Engelendaal met de Reaal opslipte.

De auto maakte met hoge snelheid en piepende banden rondjes op het kruispunt. Door het slippen ontstond veel rook en moesten andere weggebruikers stoppen, omdat ze geen vrije doorgang meer hadden. De bestuurder werd aangehouden voor het gevaarlijke verkeersgedrag en moest zijn rijbewijs afgeven.

Delen

3 reacties

  1. Zoiets noemt men nou drifting, wat op zich wel mooi is om te zien, maar wat verboden is op de openbare weg

Je bent nu offline