Het boek 'Onbeperkt' van de Leidse Britt Abrahams komt op 6 maart uit.

Leidse Britt Abrahams schrijft boek over beperking: 'Onbeperkt'

Nog een paar weken en dan komt er een bijzonder boek uit. Een boek van en over een Leidse jongedame: Britt Abrahams. Geschreven door ‘ghostwriter’ Paul Dirkse. ‘Onbeperkt’ heet het boek waarin Britt haar leven tot nu toe beschrijft.

“Door een zeldzame spierziekte zal ik nooit kunnen lopen. Al 25 jaar lang haal ik ondanks mijn beperking uit het leven wat er in zit. Met dit boek wil ik mensen inspireren om ook onbeperkt in het leven te staan. Het is een boek geworden over wilskracht, optimisme en opoffering,” aldus Britt die hoopt dat veel mensen iets aan haar boek gaan hebben. “Gisteren is het naar de drukker gegaan. Spannend!”

Mensen die het boek willen hebben kunnen het nu alvast bestellen via de website van Britt. Het boek wordt dan na 6 maart, de dag dat het uitkomt, opgestuurd: www.brittabrahams.nl/bestel-boek.

Binnenkort op Sleutelstad een uitgebreide kennismaking met Britt in onze rubriek Hakketak.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×