Directeur Stadspodia vertrekt

Algemeen directeur Frans Funnekotter van Stadspodia Leiden stapt op. Per 1 mei aanstaande treedt hij in zijn woonplaats Haarlem in dienst als directeur van Stichting Hart, centrum voor kunst, cultuur en kennis. Hij was sinds begin 2011 directeur bij Stadspodia.

“De afgelopen jaren heeft de heer Funnekotter, eerst als zakelijk directeur en meer recent in zijn functie als algemeen directeur, een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering van de organisatie en heeft deze ook van nieuwe impulsen voorzien waardoor de organisatie een efficiency-slag heeft kunnen maken,” zo stelt wethouder Damen (personeelszaken) in een verklaring: “Wij zijn de heer Funnekotter veel dank verschuldigd.”

Wie Funnekotter opvolgt is nog niet bekend. Zijn vertrek is pas afgelopen week bekend geworden en een procedure voor zijn opvolging start binnenkort. Funnekotter voerde de directie samen met Bart van Mossel die verantwoordelijk is voor het artistieke beleid van de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal.

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline