Garenmarkt: Tickets voor Armin vanaf vrijdag te koop

10

Vrijdagmiddag om 12.00 uur gaat de voorverkoop van start voor het optreden van Armin van Buuren op Koningsdag. In verband met de bouw van de Lammermarktgarage keren Armin en de andere dj’s terug naar de kleinere Garenmarkt. “Om de bezoekersstromen te reguleren zal er een toegangsprijs van 15 euro worden gerekend,” zo laat het organiserende Alda Events weten. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Het evenement dat wordt gehouden op maandag 27 april van 13.00 uur tot 22.00 uur en draagt de naam ‘Armin van Buuren presents Kingsday Leiden’. “Een ander feest op een andere locatie,” zegt Alda Events dat de afgelopen paar jaar met Citymoves vele duizenden bezoekers trok.

De kaartjes zijn te koop via www.aldaevents.com. Hoe laat Armin precies optreedt, wordt traditioneel niet vooraf bekend gemaakt, maar dat is normaal gesproken tegen het eind van het evenement.

Delen

10 reacties

 1. Jantje van Leiden op

  Kaartjes kopen lijkt me niet nodig. Het geluidsvolume is meestal zodanig dat het in de ruime omtrek prima is te horen.

 2. Hahaha Armin van Buuren, muziek voor boven de achttien. Vroegen kon jong en oud gratis en voor niets komen kijken en luisteren. Misschien moet er gewoon geen alcohol verkocht worden op het terrein maar alleen frisdrank. Het is toch belachelijk dat je minimaal 18 jaar moet zijn voor een muziekfestijn.

 3. Hahaha Armin van Buuren, muziek voor boven de achttien. Vroeger kon jong en oud gratis en voor niets komen kijken en luisteren. Misschien moet er gewoon geen alcohol verkocht worden op het terrein maar alleen frisdrank. Het is toch belachelijk dat je minimaal 18 jaar moet zijn voor een onschuldig muziekfestijn.

 4. Ik was in de veronderstelling dat Armin van Buuren jaarlijks alle Leidenaren een cadeautje gaf op Koninginnedag en nu dus Koningsdag door gratis een optreden te verzorgen, die belofte heeft hij eens gemaakt!! . Zijn organisatie is mede organisator van dit Koningsdag evenement dus die hebben echt wel iets te vertellen in de agenda die gemaakt wordt voor dit evenement. Het lijkt erop dat hier dus in de toekomst geld aan verdiend moet worden want het argument dat de bezoekersstroom gereguleerd wordt door toegangsprijzen te heffen is natuurlijk onzin. Dat is namelijk in alle voorgaande edities nooit aan de orde geweest en dit evenement trekt een specifieke bezoekersstroom. Het gaat hier dus duidelijk om geld!!
  Overigens zullen veel mensen de garage van Hoogvliet gaan gebruiken voor het zien en horen van dit evenement, je staat er trouwens droog als het regent!!

  • Piet Pekelharing op

   “en dit evenement trekt een specifieke bezoekersstroom.”

   Inderdaad, mij zul je er niet zien. #pokkenherrie

 5. een Leids burger op

  Gewoon de minimumleeftijd verhogen van 18 jaar naar 81 jaar.
  Dan is die bezoekersstroom vast een stuk lager en veel beter te reguleren hoor……ha,ha,ha.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline