Op Koningsdag staan Armin en de overige dj's weer op de Garenmarkt.

Garenmarkt: Tickets voor Armin vanaf vrijdag te koop

Vrijdagmiddag om 12.00 uur gaat de voorverkoop van start voor het optreden van Armin van Buuren op Koningsdag. In verband met de bouw van de Lammermarktgarage keren Armin en de andere dj’s terug naar de kleinere Garenmarkt. “Om de bezoekersstromen te reguleren zal er een toegangsprijs van 15 euro worden gerekend,” zo laat het organiserende Alda Events weten. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Het evenement dat wordt gehouden op maandag 27 april van 13.00 uur tot 22.00 uur en draagt de naam ‘Armin van Buuren presents Kingsday Leiden’. “Een ander feest op een andere locatie,” zegt Alda Events dat de afgelopen paar jaar met Citymoves vele duizenden bezoekers trok.

De kaartjes zijn te koop via www.aldaevents.com. Hoe laat Armin precies optreedt, wordt traditioneel niet vooraf bekend gemaakt, maar dat is normaal gesproken tegen het eind van het evenement.

Leiden armin


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×