Open dag voor jeugd bij Leidsche Boys

lblogo

Leidsche Boys organiseert op 11 maart een open dag voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 16 jaar. De dag staat in het teken van de onlangs opgerichte jeugdtak bij Leidsche Boys en het 93-jarige bestaan op 11 maart 2015.

De dag begint om 14.00 uur, een kwartier later begint een complete training die wordt verzorgd door diverse selectiespelers van Leidsche Boys. “Hier proberen we de kids zoveel mogelijk leuke oefeningen te geven waarbij vooral amusement voorop staat,” zegt Jordy Boutier van de Leidse voetbalclub.

Na de training is er vanaf 15.00 uur een speelmarathon met diverse speeltoestellen. Om 16.30 uur wordt het programma afgesloten.

De open dag bij Leidsche Boys is gratis en bedoeld voor zowel jongens als meisjes. Aanmelden kan via www.vvleidscheboys.nl/299/aanmelden-open-dag-2015.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×