Snookercentrum nog niet vroeger dicht

Het Snookercentrum Hogewoerd heeft de gedwongen vroegere sluiting die burgemeester Lenferink het bedrijf vrijdag oplegde, aangevochten. Het snookercentrum is het niet eens met de maatregel en vraagt de rechter via een voorlopige voorziening om de straf ongedaan te maken. Zolang de rechter geen uitspraak heeft gedaan, wordt de gemeentelijke maatregel opgeschort.

Burgemeester Lenferink besloot afgelopen vrijdag dat het snookercentrum vanaf morgen drie weken lang om middernacht moet sluiten. De straf werd opgelegd omdat het bedrijf meerdere malen te laat openbleef en er volgens de gemeente geen leidinggevende aanwezig was.

Leiden snookerdicht


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×