De spelers en producenten van Windkracht '21. (Foto: J.P. Kranenburg).

Campagne waterschapsverkiezingen: Houdt Leiden het droog?

Met posters per regio en de spannende campagnefilm Windkracht ’21 gaat het Hoogheemraadschap van Rijnland de komende twee weken campagne voeren om kiezers naar de stembus te lokken. De aftrap van de campagne was vanmorgen in bioscoop Trianon in de Breestraat. Daar ging de trailer van de campagnefilm in première.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/194192651″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

De waterschapsverkiezingen worden gehouden op woensdag 18 maart, gelijk met de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Alle kiesgerechtigden hebben daarvoor de afgelopen periode twee stempassen in de bus gekregen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/194191583″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Het werkgebied van het Hoogheemraadschap van Rijnland loopt van het Noordzeekanaal tussen IJmuiden en Amsterdam tot aan Wassenaar. In het gebied wonen ongeveer een miljoen mensen die hun stem mogen uitbrengen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/194191319″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

De campagnefilm Windkracht ‘21 speelt in het jaar 2021. Een storm die eens in de 10.000 jaar voorkomt, nadert onze kust. Houdt Rijnland het droog? Oftewel: heeft Rijnland als waterschap haar werk goed gedaan? Alleen de praktijk kan dit uitwijzen. De trailer is te zien op de website www.windkracht21.nl. Naast deze trailer prijken de hoofdrolspelers – acteurs en inwoners van het Rijnland – op filmposters die op veel plekken in de openbare ruimte zichtbaar zijn. Deze campagne helpt de kiezer bij de keuze om te gaan stemmen. “Wie betaalt, bepaalt uiteindelijk”, aldus Dijkgraaf Gerard Doornbos.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/194191064″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×