De compleet opnieuw opgebouwde snackbar aan het Levendaal gaat vandaag weer open. Exact een jaar nadat het bedrijf door brand verwoest werd.

Snackbar Risa jaar na brand heropend

Op de dag af een jaar nadat een felle brand snackbar Risa aan het Levendaal grotendeels in as legde, opent het RijksInstituut voor Snack Aangelegenheden – een bijnaam die studenten ooit voor het bedrijf bedachten – vandaag om 12.00 uur weer de deuren. De 50 jaar oude snackbar doet dat onder het motto: ‘Risa bakt doorrr!’

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/195340270″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

De zaak waar AndrĂ© en Renate vanaf vandaag weer de scepter zwaaien gaat in eerste instantie gewoon open. “Even kijken hoe het allemaal loopt,” zegt Renate. “Feestelijke acties gaan we zeker doen, maar die stellen we nog even uit tot we echt zeker weten dat alles goed op de rit staat.”

Voor de compleet vernieuwde snackbar is Risa overigens nog op zoek naar enkele leuke meiden die op doordeweekse avonden en in het weekeinde willen werken. Solliciteren kan via werken@risa.nu.

Leiden risaleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×