Met verschillende blusvoertuigen is de brandweer aanwezig op het Levendaal waar brand is uitgebroken bij snackbar Risa. De oorzaak is nog niet bekend. (Hoofdfoto: Matthijs Sneppie via Twitter, reportage: Dennis Oudshoorn).

Brand bij snackbar Risa aan het Levendaal

De brandweer is met groot materieel bezig met het blussen van een brand bij snackbar Risa aan het Levendaal. Ook de woningen naast de snackbar en in het eerste stuk van de Kraaierstraat en de achtergelegen Dwarsbolwerksteeg worden door de brandweer goed in de gaten gehouden. Hoewel de kans op doorslag naar die woningen voorbij lijkt te zijn, durft de brandweer die mogelijkheid ook nog niet uit te sluiten.

De brandweer had de nodige moeite om de brand te blussen. (Video: Chris de Waard).

De brandweer is met meerdere blusvoertuigen aanwezig. Ook burgemeester Lenferink is ter plaatse. De politie heeft het Levendaal, de Hogewoerd en enkele verbindingsstegen afgesloten voor al het verkeer.

Advertentie

Leiden risaleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×