Via hun Facebook-pagina zijn Leo en Melvin in mei te volgen. Via het thuisfront doen ze verslag van hun voettocht.

Leidenaren lopen voor A.L.S. door Schotse hooglanden

Vader en zoon Den Os vertrekken binnenkort naar Schotland. In twee weken doorkruisen ze dan de schotse hooglanden op een tocht van de Atlantische Oceaan naar de Noordzee. Van de westkust naar de oostkust dus. Elk jaar trekken zo’n 300 backpackers de stoute wandelschoenen aan voor The Great Outdoors Challenge. Leo en Melvin doen het om geld op te halen. Voor A.L.S. Ze willen in elk geval 2.000 euro ophalen met hun barre voettocht. De eerste 1.620 euro is binnen via hun crowdfunding-pagina.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/195504728″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

De keuze voor A.L.S. als goed doel is niet zomaar gekozen. De twee Leidenaren lopen samen met een goede vriend uit Schotland die zijn vrouw aan de nog ongeneeslijke spierziekte heeft verloren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×