17-Jarige aangehouden wegens rijden zonder rijbewijs

uk_car

De politie heeft gistermiddag een 17-jarige jongen aangehouden wegens het rijden zonder rijbewijs. De automobilist viel op toen agenten hem met een Engelse auto zagen rijden op de Sint Jorissteeg, terwijl de kentekenplaten gewoon geel waren.

De bestuurder werd op de Langegracht staande gehouden voor een controle. Hij kon geen rijbewijs tonen, maar gaf een Brits paspoort. Hij vertelde zijn Britse rijbewijs kwijt te zijn. De bestuurder werd vervolgens aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs. Uit verder onderzoek bleek dat de jongen geen kentekenbewijs had en dat er geen eigenaar van de auto bekend was. Daarop werd ook de auto in beslag genomen. De 17-jarige bestuurder kreeg een boete van 500 euro en betaalde deze direct.

112 Sleutelstad Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×